|
Post by costi2526 on Mar 7, 2018 8:08:55 GMT
Salutare! A schimbat cineva recent placutele de frana? Ce recomandari aveti? A venit vremea sa schimb placutele si nu stiu ce marca sa aleg ( ATE, TRE SAU CEVA PRODUS DE MB). Multumesc!
|
|
|
Post by ic3cub3 on Mar 7, 2018 8:27:24 GMT
Salut,
Eu am pus ATE pe spate de care sunt multumit. Pe fata in schimb am Originale Mercedes care sunt o mizerie.Scartaie de cand le am.Zici ca sunt ultima rabla de pe strada. Daca mergi pe ATe nu o sa fi dezamagit.
|
|
|
Post by c250cdi on Mar 7, 2018 10:39:27 GMT
Ate. Vei fi multumit 100%  
|
|
|
Post by costi2526 on Mar 7, 2018 16:22:18 GMT
Am gasit 2 modele de la Ate: Normale si ceramice. Intrebarea mea e daca a folosit cineva ambele variante si daca imi poate spune care e diferenta intre ele? Intreb pentru ca la pret nu e mare diferenta. Multumesc!
|
|
|
Post by ic3cub3 on Mar 8, 2018 9:01:50 GMT
Cele normale le-am folosit toti.Cele ceramice teoretic sunt mai bune.Nu le-am incercat pana acum.Acum depinde si daca sunt ok pentru discturile tale.Am auzit cazuri in care placutele ceramice( nu stiu marca lor ) au creeat probleme,deformare disc etc.
Afla si parerea mecanicului.In principiu sunt mai bune dar sa se "pupe" si cu discurile de pe masina.
|
|
|
Post by vali on Mar 9, 2018 6:33:16 GMT
Salutare Costi, Recomand ATE. Frane bune, sincer mi s-au parut mai bune fata de cele originale dupa ce le-am montat.
|
|
|
Post by steradulescu on Mar 11, 2018 19:48:43 GMT
Si eu tot Ate am pus acum 1 luna,m am uitat si la cele ceramic dar era duble la pret si pt 136 cp ai mei nu meritau.
|
|
|
Post by danello on Mar 12, 2018 16:51:45 GMT
Cele ceramice de la ATE sunt marketate ca pastreaza jantele curate, cu performante similare la franare. Personal cred ca au alt regim termic si ca doar incalzite presteaza. Nu le-am incercat.
|
|