|
Post by edyson on Apr 22, 2018 20:35:41 GMT
Salut ! Intentionez sa fac aceasta geometrie a rotilor, deoarece am sesizat de ceva vreme ... caci atunci cand tin volanul drept masina se indreapta catre stanga , daca iau mainile de pe volan masina merge drept o portiune de drum(deci nu trage rau) dar volanul sta virat putin catre dreapta ! Vreau ca atunci cand tin volanul drept masina sa mearga drept ! M-am gandit ca o data cu aceasta geometrie sa comand si 2 capete de bara plus 2 bielete antiruliu caci cred eu ca ar fi bine sa le pun noi si sa se faca aceasta geometrie a rotilor cu aceste piese puse noi pe masina daca tot fac ceva !
Credeti ca ma gandesc rau sau nu are nici o relevanta ?
Si inca ceva ... cand virez stanga de volan total , dupa putin dreapta si iar stanga ... deci acolo la capat stanga daca ma "joc" putin cu volanul, se aude un mic păcănit sa ii zic asa , se aude ceva acolo , nu am idee ce ar fi !
Ce parere aveti despre aceasta geometrie a rotilor ?
|
|
|
Post by c250cdi on Apr 22, 2018 20:59:19 GMT
De ce sa comanzi piese daca nu ai certitudinea ca trebuiesc inlocuite? Verifica intr-un centru autorizat starea tuturor articulatiilor. Daca e nevoie sa schimbi ceva, schimba si dupa aceea faci geometria.
PS Geometria pt MB se face si pe spate. Sa te docomentezi bine in prealabil pt ca sunt putine centrele in care se poate realiza o geometrie corecta.
|
|
|
Post by edyson on Apr 22, 2018 22:14:11 GMT
De ce sa comanzi piese daca nu ai certitudinea ca trebuiesc inlocuite? Verifica intr-un centru autorizat starea tuturor articulatiilor. Daca e nevoie sa schimbi ceva, schimba si dupa aceea faci geometria. PS Geometria pt MB se face si pe spate. Sa te docomentezi bine in prealabil pt ca sunt putine centrele in care se poate realiza o geometrie corecta. Locuiesc in UK , intentionez sa merg la unii care am vazut ca doar cu asta se ocupa si sunt destul de mari adica sunt in mai multe orase banuiesc ca stiu ce e de facut si da ! Ai dreptate o sa merg la o constatare mai intai sa vad exact ce trebuie schimbat !
|
|
|
Post by vali on Apr 27, 2018 14:36:08 GMT
Salutare,
Geometria teoretic se face la fiecare revizie periodica.
Din punctul meu de vedere,pe drumurile din Romania, circuand zilnic cu masina, ma incumet sa-l fac anual, fata-spate.
Acum, nu stiu ce fel de drumuri sunt in UK, unde circuli tu, dar de preferat e sa mergi la un service , fa-i o constatare pe dedesubt si daca nu ai probleme, fa-i o verificare de geometrie in prralabil.
ATENTIE!
Anvelopele pot fi unul dintre cele mai mari cauze de dereglare a geometriei asadar ia in calcul si uzura anbelopelor.
Drumuri bune!
|
|
|
Post by c250cdi on Apr 29, 2018 22:32:51 GMT
|
|